Altena Brass en HartenBrigade organiseren bijzonder kerstconcert

Foto: Facebookpagina Altena Brass
19 november 2022, 05:48
Verlopen

GIESSEN - Altena Brass organiseert in samenwerking met de HartenBrigade een bijzonder kerstconcert op zaterdag 17 december in sporthal De Jager in Giessen.

Het wordt een avond vol sfeer met een mix van sfeervolle kerstmuziek en mooie showelementen. De grote zaal van de sporthal zal deze avond omgetoverd worden tot sfeervolle concertzaal met kerstbomen en verlichting. Altena Brass wil graag iets extra’s doen voor mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben, vanwege ziekte of het verlies van dierbaren en voor mensen die in het algemeen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom heeft Altena Brass de samenwerking gezocht met de HartenBrigade, een organisatie die op heel veel verschillende manieren mensen met elkaar wil verbinden.

Altena Brass en de HartenBrigade doen er samen alles aan om dit initiatief tot een groot succes te maken. Voorafgaand aan het concert is er voor vijftig mensen een gratis diner in de vorm van een heerlijk stamppottenbuffet. Aansluitend kunnen zij gratis het concert bezoeken. Ook worden er honderd kaarten beschikbaar gesteld voor het gratis bijwonen van het concert. Iemand aanmelden die een moeilijke periode achter de rug heeft en wel een steuntje in de rug kan gebruiken, kan via www.altenabrass.nl. Een kaartje kost 10,00 euro en is inclusief een pauzedrankje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl