Eerste zwemsterren Biesboschzwemmers

Foto: Aangeleverd
22 november 2022, 17:59
Verlopen

ANDEL - Na een periode van heel veel oefenen was afgelopen zaterdag het eerste toets moment van het Sterrenplan.

Sinds dit seizoen werken de trainers bij de jongste leden van de Biesboschzwemmers met dit plan om het zwemmen op een leuke manier aan te bieden. Het doel van deze periode was ‘Ik kan kunstjes in het water’. Om alle sterren te halen moesten de kinderen vier oefeningen op hun niveau goed uitvoeren. De oefeningen bestonden uit het springen in het water, een koprol kunnen maken in het water, op de juiste manier waterpolo watertrappelen, trucjes laten zien bij de rug- en borstcrawl.

De trainers hielden alles goed in de gaten en volgens hun deden alle aanwezige kinderen het goed en dus werden er aan het einde van de training heel veel stickers uitgedeeld. De komende weken is het doel van de trainingen ‘Ik heb sterke spieren’ en op 21 januari 2023 mogen de kinderen dit weer laten zien aan de ouders die dan weer langs het bad mogen zitten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl