ZVDO’74 laat zien wat het kan

Foto: Aangeleverd
22 november 2022, 18:07
Verlopen

ANDEL - Zaterdag hebben de heren uit Andel hun wedstrijd tegen Argo gespeeld.

Er is flink getraind om de vorige mindere wedstrijden te vergeten en deze te winnen. De eerste periode verliep goed. Het werd 3-1. De tweede periode haalden de heren echt alles uit de kast. Er werd veel ingezwommen en aanvallen werden ook goed benut. Snelle counters en doelpunten waren aan zijde van de thuisploeg. Met 8-1 zou de tweede helft van start gaan.

De energie waar vorige week naar gezocht werd hoe te benutten, was nu gevonden. Het werd deze periode zelfs 13-1. De vierde periode was er sprake van hoogmoed. Het spel werd lakser en Argo scoorde drie keer achterelkaar. Maar het was niet voldoende om gevaarlijk te zijn. Uiteindelijk werd het 15-6. Een mooie zege voor het eerste herenteam van ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl