Winter Wonder Woudrichem op 10 december

Foto: Archief
23 november 2022, 21:38
Verlopen

WOUDRICHEM - Kom alvast helemaal in kerstsferen met een bezoek aan Winter Wonder Woudrichem op zaterdag 10 december.

Tijdens dit evenement bruist de vesting Woudrichem van gezelligheid. Bezoek de gezellige winkelhoek Kerkstraat/Hoogstraat en bekijk de levende kerststal. Kom proeven van allerlei lekkernijen en drink een warme kop glühwein. Geniet van de geur van kerstbomen en van de warmte van knapperende haardvuren. ‘S avonds kan iedereen genieten van de lichtjesavond in de Historische Haven en vanaf 18.00 uur is er voor de kinderen een lampionnenoptocht. Deze tocht wordt aangevoerd door stadsgids Jos Korthout. Kinderen krijgen een lampion aan het begin van de optocht. In de Martinuskerk zingt Popkoor HUGO de kerst tegemoet en ook de Waterstaatskerk aan de Vissersdijk is open.

Dankzij de samenwerking met de Lichtjesavond, het Stadsgidsengilde en NH-kerk beloofd het een gezellige sfeervolle dag te worden met vertier voor iedereen. Winter Wonder Woudrichem staat gepland op 10 december tussen 16.00 tot 21.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl