Bijeenkomst Maatschappelijke Agenda Sociaal Domein

Foto: Gemeente Altena
3 december 2022, 16:28
Verlopen

ALMKERK - Samen bouwen aan een sterke, sociale en verbonden samenleving. Het thema ‘Maatschappelijke agenda’ heeft urgentie bij gemeenteraad en college.

De gemeente wil een gezamenlijke agenda opstellen over wat nodig is aan zorg, werk, opgroeien en ontwikkelen. Dat doet men samen met ondernemers, inwoners, verenigingen, onderwijs, thuiszorg, bibliotheek, vrijwilligers, welzijn en andere betrokkenen. Een agenda die antwoord geeft op vragen zoals wat willen wij voor de toekomst van Altena? En welke doelen moeten er worden behaald om tot een beter Altena te komen? Zo bouwen we met elkaar aan een sterke, sociale en verbonden samenleving.

Op donderdag 8 december van 19.00 tot circa 21.00 uur wordt een bijeenkomst gehouden in Almkerk over dit thema. Wethouder Anneloes van Hunnik opent de bijeenkomst en gaat graag over dit onderwerp in gesprek met inwoners. De inloop is vanaf 18:30 uur. De locatie is de Gereformeerde Kerk aan de Voorstraat 16 in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl