Prentenboek pret voor de kleintjes in de Bibliotheek

Foto: Alies Broekhuizen Instagram
3 december 2022, 17:09
Verlopen

WOUDRICHEM - Alies Broekhuizen komt naar de Bibliotheek in Woudrichem. Alies Broekhuizen is de schrijfster en illustrator van het prentenboek 'Ik hou van mijn kat'.

Op zaterdagochtend 10 december leest zij voor uit haar prentenboek. Aansluitend is er een creatieve workshop. Hierbij leren de kinderen om zelf katten te tekenen en schilderen. Alies legt uit hoe ze dit zelf doet, deelt een stappenplan en daarna gaan de kinderen zelf aan de slag.

Deze ochtend tussen 10.00 en 11.00 uur is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Per kind zien we graag een (groot)ouder of verzorger aanwezig. Zij mogen mee luisteren en samen met hun kind tekenen en schilderen. Reserveren voor deze voorleesochtend kan via de website van de Bibliotheek. Per kind reserveert u één plaats. Deze activiteit maakt onderdeel uit van het aanbod van Lokale Schrijvers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl