Ruilbeurs KrijgdeKleertjes op woensdag 14 december

Foto: KrijgdeKleertjes Instagram
3 december 2022, 16:42
Verlopen

WOUDRICHEM - Ruil te kleine kinderkleding voor mooie tweedehands kinderkleding. Dat is het concept van KrijgdeKleertjes Woudrichem. Zij organiseert kleinschalige ruilochtenden voor baby- en kinderkleding. Een duurzaam initiatief, voor en door ouders.

Op de ruilochtenden kunt u te kleine, maar nog mooie kleding ruilen voor leuke, mooie kleding in een maatje groter. Er is al een hele mooie voorraad, dus er zit vast iets voor u bij. Ruilen is gezellig, goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Zoek uw kinderkleding dus zorgvuldig uit en neem deze gewassen en opgevouwen mee. U mag maximaal een grote boodschappen tas vol ruilen. Maar minder mag natuurlijk ook, net als kleding doneren. De eerstvolgende KrijgdeKleertjes is op woensdag 14 december van 09.00 tot 11.00 uur in De Werf in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl