Sfeervolle Lichtjestocht in Almkerk op 23 december

Foto: avond4daagsealmkerk.nl
3 december 2022, 17:01
Verlopen

ALMKERK - Van sfeervolle lichtjes tot sprankelende straten en nostalgische kerstgeuren: Almkerk is in de aanloop naar de feestdagen getransformeerd tot kerstparadijs.

Op zaterdag 23 december wordt een Lichtjestocht gehouden zodat u op het hoogtepunt alle sfeer in het dorp optimaal kunt bekijken. De afgelopen 2 jaar liepen er gemiddeld 400 wandelaars mee. De organisatie wil voor editie 2023 dat het ‘groter dan ooit’ gaat worden. Dit kan nu omdat er geen coronamaatregelen meer zijn. Zo zal er ook een prijs uitgereikt gaan worden voor het ‘Mooist versierde huis van Almkerk’. Voor de kinderen is er nog een kleurwedstrijd.

De Lichtjestocht wordt georganiseerd door een tiental vrijwilligers van de stichting SJWA de Soos van de werkgroep Avond4daagse Almkerk. Meer informatie is te vinden via de website avond4daagsealmkerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl