Winterwonderland wandeling in Andel met magisch verlicht bos

Foto: Aangeleverd
13 december 2022, 17:53
Verlopen

ANDEL - Oranjevereniging Juliana uit Andel organiseert op zaterdag 17 december de tweede editie van het Winterwonderland.

De start van deze sfeervolle wandeling is in het Torenrijk bij de Romboutstoren in Andel vanaf 18.30 uur. Door het volgen van een (speur) wandelroute, belandt de wandelaar in Bosrijk (Aelse Bos). Ook hier zal de verlichting, bijbehorende muziek en magische ontmoetingen alle zintuigen prikkelen. De wandelroute eindigt in Kuyperrijk, waar de inwendige mens nog verder verwarmd wordt door het nuttigen van een hapje/drankje. 

Tijdens de eerste editie vorig jaar waren veelgehoorde kreten: “de Efteling is er niks bij” en “Kom, dan gaan we de buren halen en nog een keer de wandeling maken.” De avond is gratis te bezoeken. Donaties zijn natuurlijk welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl