Leerlingen vmbo Schans verrassen bezoekers Buitenplaats Sleeuwijk

Foto: Marianne de Bruijn
22 december 2022, 14:44
Verlopen

SLEEUWIJK - vmbo Schans in Sleeuwijk is dit jaar gestart met een nieuw vak, Talenttijd. Tijdens dit vak ontdekken en ontwikkelen brugklasleerlingen hun talenten en vaardigheden.

In de talenttijd werken leerlingen aan een complexe echte opdracht; een zogenaamde challenge. Aan deze opdracht wordt dagelijks gewerkt. Niet het resultaat, maar de competentie en persoonlijke ontwikkeling staat daarbij centraal.

In de periode voor de kerstvakantie waren er twee challenges waarbij de leerlingen iets konden betekenen voor een ander. En daarom werden afgelopen week bezoekers van de Buitenplaats in Sleeuwijk verrast met diverse lekkernijen en een mooie handgemaakte kersthanger. Voor meer informatie over Schans verwijst de school graag naar de website: https://schans.cvo-av.nl/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl