ZVDO’74 wint na harde strijd

Foto: Aangeleverd
22 december 2022, 14:41
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 17 december zijn de Andelse heren van ZVDO'74 met trouw publiek naar Roosendaal gegaan.

Hier zouden ze het opnemen tegen de gefuseerde vereniging Waterpolo West Brabant. Bestaande uit Hieronymus en De Krabben. Laatst genoemde ploeg is een bekende. De eerste periode kwam ZVDO’74 aan lekker spelen toe. Het eindigde met 2-4. De tweede periode was wat rommeliger. Er werden meer fouten gemaakt aan de zijde van ZVDO’74. Jan-Willem Vaneker kon de score nog in het voordeel gooien.

Met 6-7 voorsprong ging de derde periode in. Links en rechts werden rake klappen uitgedeeld en werd het fysiek. Jeroen Robertus kon de belangrijke gelijkmaker scoren. Met 8-8 ging de laatste periode in. Er werd hard gestreden en de uiteindelijke stand werd 11-12. De drie punten waren voor ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl