Politie zoekt getuigen van verkeersruzie op A27

Foto: Archief
30 december 2022, 19:24
Verlopen

REGIO - De politie is op zoek naar automobilisten die getuige geweest zijn van gevaarlijke verkeerssituaties in de nacht van donderdag op vrijdag.

Tussen 04.45 en 05.15 uur was er een ruzie tussen twee voertuigen op de Provinciale weg de N631 tussen Rijen en Oosterhout en de Rijksweg A27 in noordelijke richting. Een van de auto’s was een busje met een PostNL sticker erop. Om 05.00 uur kreeg het operationeel centrum een telefoontje vanuit een auto met drie inzittenden die op de A27 reed. Er was een busje opzettelijk tegen hun auto aangereden. Dat busje was al de hele tijd achter hen aan gereden en had voor levensgevaarlijke situaties gezorgd. Uiteindelijk lukte het de bestuurder om het busje kwijt te raken op de provinciale weg de N283 in de richting van Dussen.

Korte tijd later zagen agenten de bus rijden en kon de bestuurder, een 34-jarige man zonder bekende vaste verblijfplaats in Nederland, aangehouden worden. De man bleek zonder rijbewijs te rijden en had nog een boete van enkele honderden euro’s open staan. Ook was hij voor een eerder incident vrijgelaten onder bepaalde voorwaarden. In de auto werden lachgasflessen en ballonnen gevonden. Getuigen van kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl