Neem deel aan het Schrijverscafé met Enne Koens

Foto: Enne Koens
6 januari 2023, 16:53
Verlopen

WOUDRICHEM - Het schrijverscafé is een plek om mensen te ontmoeten met dezelfde passie: schrijven. Of u nu fantasy, non-fictie of een kinderboek aan het schrijven bent, u bent van harte welkom!

In het schrijverscafé van maandag 16 januari is Enne Koens te gast. De avond staat in het teken van personages creëren. Enne Koens schrijft toneelstukken, liedjes en boeken voor alle leeftijden. Een schrijver die weet hoe ze diepte in personages kan aanbrengen. Voelen uw personages soms plat of saai? Vind u het lastig om te zeggen wat voor karakter ze hebben? Tijdens dit Schrijverscafé leert u hoe u een karaktervol personage creëert. Enne Koens deelt haar tips en tricks. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en advies te krijgen over uw eigen schrijfworstelingen. Aan de hand van wat Enne vertelt gaat u met een opdracht naar huis, zodat u elkaar tijdens het volgende Schrijverscafé feedback kunt geven over de personages.

Bij het schrijverscafé ontmoet je mensen met dezelfde passie voor het schrijven van een eigen boek. Enthousiast geworden? Aanmelden kan via de website www.bibliotheekaltena.nl. De toegang voor de avond kost € 10,- voor niet-leden en € 7,50 voor leden van de bibliotheek. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl