College in gesprek met Trema inzake warme maaltijd bezorging

Foto: Archief
13 januari 2023, 18:16
Verlopen

ALTENA - Vlak voor kerst ontvingen ouderen die gebruik maken van een warme maaltijd via Trema het bericht dat zij vanaf maandag 16 januari zelf hun maaltijd op moeten warmen.

Door prijsstijgingen maakt Trema vanaf 16 januari gebruik van een andere maaltijdbereider. Dit betekent echter dat de maaltijden niet meer warm worden afgeleverd bij de mensen. Dit moeten zij dan zelf doen met behulp van bijvoorbeeld een magnetron. Dit besluit bracht veel teweeg bij de ouderen en hun familieleden.

Het college van de gemeente Altena heeft deze signalen opgepikt en gaat in gesprek met de bestuurder van Trema. Het college wil op korte termijn in gesprek om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op duurzame maatwerkoplossingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl