Voltena talenten succesvol

Foto: Rene van der Giessen
14 januari 2023, 05:32
Verlopen

WERKENDAM - In de voorronde van het grootste Nederlandse volleybaltoernooi voor de jeugd, het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, deden de meiden van Voltena in de A leeftijdscategorie het uitstekend.

Na een gedegen voorbereidingstoernooi in de kerstvakantie wisten ze op zaterdag 7 januari in de voorronde alle drie de wedstrijden zonder setverlies te winnen. De ambitieuze speelsters, waarvan een aantal al regelmatig bij de eredivisie selectie zit van Team Voltena Dames 1, gaan nu op voor de halve finales op 25 februari.

Op zaterdag 14 januari speelt ‘het eerste’ van Voltena een eredivisie wedstrijd in Sporthal De Crosser in Werkendam. Aanvang 19.00 uur, iedereen is welkom en een kaartje kost slechts € 2,00. Aansluitend zullen de winterkampioenen worden gehuldigd en houdt de voorzitter van het Voltena Support Team een nieuwjaarstoespraak.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl