Neem deel aan de machine roeiwedstrijd in Dussen

Foto: Instagram Skiff Dussen
15 januari 2023, 12:53
Verlopen

DUSSEN - Op zaterdag 28 januari organiseert St. Ayles Skiff team Dussen vanuit Skiff Dussen een gezellige vriendschappelijke roeiwedstrijd op roeiapparaten.

Dit in de werkplaats van de Skiff aan de Molenkade in Dussen. Graag nodigt men u uit om met 1 of meerdere teams deel te nemen. Een team bestaat uit 4 deelnemers.Ieder team moet in 10 minuten tijd zoveel mogelijk meters afleggen op een roeiapparaat. Iedere deelnemer moet minimaal 1 minuut roeien, wanneer en hoe er verder gewisseld wordt staat vrij. Sportiviteit, gezelligheid en originaliteit (qua kleding) wordt beloond met bonus meters. Voor een drankje en muziek wordt gezorgd.

De wedstrijd staat gepland op 28 januari tussen 14.00 en 17.00 uur aan de Molenkade 15 te Dussen. Inschrijven kan via de website https://skiffdussen.nl/Machine-roeiwedstrijd/. Voorgaand aan de wedstrijd worden de prijswinnaars bekend gemaakt van de kleurwedstrijd en vindt ook de officiële handeling plaats voor het draaien van de Skiff.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl