Jeugddienst in Werkendamse Biesboschkerk: ‘The Power of Music’

Foto: Archief
17 januari 2023, 17:33
Verlopen

WERKENDAM - Zondagavond 22 januari om 18.00 in de Biesboschkerk wordt er weer een jeugddienst georganiseerd.

Deze keer een jeugddienst met extra veel zingen en een korte overdenking over de kracht van muziek. Aan de hand van een vreemd verhaal over de profeet Elisa, waarin muziek een onverwachte en blijkbaar cruciale rol speelt, wordt er nagedacht over de kracht van muziek in het leven en in het geloof.

En dit wordt direct in praktijk gebracht: men wil deze avond God aanbidden met prachtige liederen voor Hem, onder begeleiding van de band Brand New. Voorganger is de eigen predikant, ds. Guido van der Neut.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl