Snelweg A27 woensdagavond- en nacht afgesloten voor spoedreparatie

Foto: Archief
17 januari 2023, 18:23
Verlopen

WERKENDAM - De A27 tussen knooppunt Gorinchem en Werkendam is woensdagavond vanaf 20.00 uur afgesloten voor een spoedreparatie.

De aannemer van Rijkswaterstaat herstelt dan gaten in het asfalt op de Merwedebrug. Hierdoor kan er geen verkeer overheen. De afsluiting duurt tot donderdagochtend 05.00 uur. Dit meldt de gemeente Altena op haar Facebookpagina.

De schade aan het wegdek is behoorlijk. Dat blijkt uit een foto die rond gaat op sociale media. Het is de tweede keer in korte tijd dat de snelweg tussen knooppunt Gorinchem en Werkendam op slot gaat om schade aan het wegdek te herstellen. Vrijdagavond 23 december was dit ook het geval.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl