ZVDO’74 begint stroef aan nieuw jaar

Foto: Archief
17 januari 2023, 18:00
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag hebben de heren van ZVDO'74 uit Andel hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gespeeld.

De strijd zou gestreden worden in het ir. Ottenbad in Eindhoven tegen Aegir. De wedstrijd begon goed en de eerste periode eindigde met 1-3 voorsprong voor ZVDO’74. De tweede periode ging echter een stuk slechter. De gastploeg maakte weinig klaar en Aegir gooide vier keer de bal in het net. Met 5-3 gingen de laatste twee periodes van start.

De eerste periode verliep stroef en beide teams wisten slechts één keer het net te vinden. De vierde periode moesten de Andelse heren alles op alles zetten om nog een inhaalslag te maken. Helaas klonk het eindsignaal bij een stand van 8-6. Komende zaterdag spelen de heren thuis in AquaAltena tegen Waterpolo West-Brabant om 17.45 uur. Iedereen is welkom om deze gewaagde pot te aanschouwen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl