Politie toont beelden van overvaller pizzeria Sleeuwijk

Foto: Archief
21 januari 2023, 06:26
Verlopen

SLEEUWIJK - Een pizzeria in Sleeuwijk werd vorig jaar november overvallen. De politie toont maandag 23 januari beelden van de overvaller, in het programma Bureau Brabant op Omroep Brabant.

De dader liep zondag 13 november 2022 rond 18.30 uur de pizzeria aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk binnen. Hij bedreigde het personeel met een koevoet. Toen de pizzabakker zijn pizzaschep tevoorschijn haalde, nam de overvaller de benen. Zonder buit rende hij weg in de richting van de Eikenlaan.

Het zou gaan om een blanke man van zo’n 18 tot 20 jaar oud. Hij droeg een zwart jack, met een reflecterende streep, een zwarte broek en zwarte schoenen. Door het tonen van de beelden hoopt de politie erachter te komen wie de overvaller is. De eerste uitzending van Bureau Brabant is maandagmiddag om 17.00 uur te zien bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot en met dinsdagmiddag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl