Werkzaamheden aanlegsteigers veerponten afgerond

Foto: Archief
25 januari 2023, 14:57
Verlopen

ALTENA - In Werkendam en Woudrichem is het vervangen van de aanlegsteigers van de veerponten afgerond. In Sleeuwijk werd al eerder een nieuw aanlegponton geplaatst. Daarmee zijn alle locaties in Altena nu voorzien van nieuwe pontons.

De nieuwe aanlegsteigers zijn geschikt voor zowel de huidige vloot als de nieuwe elektrische veren. Ze zijn zo gebouwd dat de elektrische pont er met de punt in kan varen en dat veren ook langszij kunnen aanmeren. Passagiers vonden nauwelijks hinder van de werkzaamheden.

De veren konden gewoon aan blijven meren aan de huidige of een alternatieve steiger. Riveer had reizigers verzocht om bovenaan de steigers te wachten op de volgende pont.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl