Giessense camper dealer looft 10.000 euro uit voor gouden tip

Foto: Facebookpagina Termeer Campers
28 januari 2023, 06:33
Verlopen

GIESSEN - Bij een camper dealer op bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken.

De inbrekers hebben daarbij onder andere drie zogeheten camperbussen gestolen. De dieven sloegen eerst tussen 22.15 en 22.40 uur toe en kwamen tussen 00.00 en 00.20 uur weer terug, zo blijkt uit camerabeelden. Bij de inbraak zijn naast de drie camperbussen ook een kleine quad, twaalf koelkasten en 35 fornuizen gestolen. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van de diefstal.

Mensen die iets opvallends gezien hebben of weten waar de gestolen spullen zijn, worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Het bedrijf looft een tip van 10.000 euro uit voor de gouden tip die ervoor zorgt dat de buitgemaakte spullen teruggevonden worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl