Volle Crosser voor Voltena

Foto: John Weeda, Weeda Media
31 januari 2023, 18:38
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag liep Sporthal De Crosser in Werkendam vol voor een mooie competitiewedstrijd van Team Voltena Dames 1 tegen Apollo 8 Dames 1 uit Borne. Speciale gasten bij deze wedstrijd kwamen van Volleybal Vereniging Podarwic uit Aalst.

De mini’s van de week en de ballenkinderen zijn allemaal lid van deze buurvereniging en er zat ook een grote groep oudere kinderen en senioren op de tribunes. Zij genoten van een mooie volleybalavond. Team Voltena Dames 1 speelde in haar nieuwe wedstrijdtenues, met het mooie logo van hoofdsponsor Villa Frappant. Villa Frappant creëert zorgeloze momenten voor gezinnen, en Voltena is heel blij en trots dat zij partner mag zijn van dit mooie doel.

Tegenstander Apollo stond op een gedeelde eerste plaats op de ranglijst en die positie maakten zij waar door ook deze wedstrijd te winnen. Voltena wist zich echter op een waardige wijze staande te houden en bij mooie acties stond het publiek op de banken. Daarmee wisten de dames uit Altena toch de harten van de supporters te winnen en dat was ook winst deze avond. De volgende wedstrijd speelt Team Voltena Dames 1 uit op zaterdag 4 februari om 20.00 uur in en tegen Zwolle. De volgende thuiswedstrijd is op woensdag 8 februari om 20.00 uur in De Crosser in Werkendam tegen Utrecht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl