Brandweer haalt persoon uit Boven-Merwede bij Gorinchem

Foto: Archief
11 februari 2023, 12:07
Verlopen

GORINCHEM - Een man is zaterdagochtend te water geraakt in de Boven-Merwede ter hoogte van de Merwedebrug. Omstreeks 08.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd.

De brandweer rukte met groot materieel uit. Onder andere twee duikteams en meerdere boten werden ingezet. Een passerende watertaxi van veerdienst Riveer hield het slachtoffer boven water in afwachting van de hulpdiensten.

De brandweer heeft de man vervolgens uit het water gehaald. Het slachtoffer werd hierna met de boot naar de Buiten de Waterpoort gebracht. Daar spoedden zich ook de ambulancedienst heen en landde een traumahelikopter. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl