Expositie Hans Mink bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Pixabay
17 februari 2023, 17:44
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Maaswaarden ouderenzorg op locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, is op de begane grond werk van creatief fotograaf Hans Mink uit Raamsdonksveer te zien.

Het gaat om 48 portretten van gezichtsbepalende beroepen en sporten en een serie reisfoto’s van de beroemde treinroute Trans Mongolië Express. Hans Mink heeft al jaren zijn eigen herkenbare stijl van fotograferen. Het gaat bij hem vaak om simpele vormen en daarnaast is de combinatie van kleurgebruik, expressie, uitsnede en compositie heel kenmerkend in zijn werk. De expositie is tot juli 2023 te zien.

In het atrium van Wijkestein staat een gesloten vitrinekast, waarin iedere twee maanden een andere verzameling van iemand uit de omgeving te zien is. Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen? Neem dan contact op met Bert Noorloos, via telefoonnummer 0416-698400 of e-mailadres b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl