Marianne Vos behandeld aan vernauwing bekkenslagader

Foto: Archief
17 februari 2023, 18:03
Verlopen

BABYLONIENBROEK - Topsportster Marianne Vos uit Babyloniënbroek is donderdag 16 februari behandeld aan een vernauwing van de bekkenslagader.

Vos beëindigde haar crossseizoen voortijdig vanwege de klachten die kwamen door de vernauwing. Het weerhield haar ervan topprestaties te leveren en ze besloot ook haar wereldtitel niet te verdedigen bij de WK eerder deze maand in Hoogerheide.

De 35-jarige wielrenster van Jumbo-Visma uit Babyloniënbroek zegt dat na de behandeling tien dagen rust volgen, maar alweer uit te zien om op de fiets te stappen voor de voorbereiding van de eerste wedstrijden in het nieuwe wegseizoen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl