Gelukkig hebben we de foto’s nog! Carnavalsoptochten in Altena

Foto: Melanie van de Water
19 februari 2023, 14:26
Verlopen

HANK/DUSSEN - Op zaterdag 18 februari trokken de carnavalsoptochten van Hank en Dussen door het dorp. Voor wie het gemist heeft, hebben we de foto's nog.

Voor het eerst na lange tijd weer een optocht die aanschouwd kan worden langs de route. In Dussen was er dit jaar een optocht met het motto “Ut jukt nog steeds”. Op dat motto kwamen er vele creaties voorbij. In Hank stond er een fris nieuw bestuur klaar om de sleutel voor 4 dagen feest in ontvangst te nemen van burgemeester Lichtenberg. Hier stond de optocht in het teken van het motto “Van Wie Zijde Gij Er Ene?”.

Tot aan carnavalsdinsdag zijn er diverse activiteiten in beide dorpen. Zo staan er zowel in Hank als Dussen de boerenbruiloft op het programma. In Dussen heeft men traditioneel op dinsdag de bijzondere raadsvergadering op het kasteel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl