Mogelijk brand gesticht bij vrachtwagen op oprit in Hank

Foto: facebookpagina Brandweerkorps Hank
27 februari 2023, 16:53
Verlopen

HANK - Het brandweerkorps van Hank moest maandag 27 februari omstreeks 3:00 uur in actie komen voor een vrachtwagen brand.

De vrachtwagen trekker stond geparkeerd op een oprit naast een woning aan de Aalscholverstraat. Het vuur dreigde over te slaan naar de woning. Het brandweerkorps schrijft: “Een vrachtauto die geparkeerd stond naast een woning was in brand gegaan en het vuur dreigde over te slaan naar de woning. Door snel in te zetten is dat voorkomen.
Helaas is de schade aan de vrachtauto groot”.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, politie doet onderzoek. Een woordvoerder van de politie laat weten: “We houden wel sterk rekening met brandstichting. Of dat ook is, zal moeten blijken uit verder onderzoek.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl