Verlies en winst voor Team Voltena Dames 1

Foto: John Weeda, Weeda Media
3 maart 2023, 09:59
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen week werd alweer de laatste competitiewedstrijd gespeeld in de Eredivisie volleybal.

Team Voltena Dames 1 nam het hierin op tegen de landskampioen, Sliedrecht Sport Dames 1. De wedstrijd, die in sporthal De Basis in Sliedrecht werd gespeeld, werd lang en meeslepend. In een razend spannende vijfsetter bleef de winst uiteindelijk in Sliedrecht, maar lieten de jonge meiden van Voltena zien dat ze fantastisch kunnen volleyballen.

Toch was er winst, want de spelers, supporters, familie en vrienden hadden vooraf een bedrag per door Voltena gescoord wedstrijdpunt ingezet om te doneren aan Giro 555 ten bate van de aarbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië. Omdat er heel veel punten werden gescoord, Voltena maakte er 98, liep het totaalbedrag op tot maar liefst € 884,80.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl