Dronken bestuurder uit Woudrichem veroorzaakt meerdere aanrijdingen

Foto: Archief
9 maart 2023, 18:04
Verlopen

WOUDRICHEM - Woensdagavond rond 21.40 uur heeft de politie een dronken bestuurder aan de kant van de weg gezet.

De bestuurder is een 36-jarige man uit Woudrichem. Op zijn route van Almkerk naar Sprang-Capelle veroorzaakte de man meerder aanrijding. De man veroorzaakte eerst een aanrijding in Almkerk. Daarna zou hij meerdere malen de vangrail hebben geraakt op de A27 tussen Nieuwendijk en knooppunt Hooipolder.

Op de A59 bij Sprang-Capelle kon de politie hem aan de kant zetten. Uit een blaastest bleek hij vier keer de maximum hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. De politie heeft direct zijn rijbewijs ingenomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl