ZVDO’74 speelt niet gelijk tegen De Rog

Foto: Archief
15 maart 2023, 20:23
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag hebben de heren 1 van ZVDO'74 uit Andel de heren uit Weert van De Rog mogen ontvangen.

Eerder werd dit gelijkspel. Dus de teams waren aan elkaar gewaagd. De eerste periode ging de gastploeg er gelijk voor. Tweemaal wisten ze te scoren. Toch werd het 2-2. De tweede periode ging ZVDO’74 er nog eens overheen. Het werd 6-3.

De tweede helft ging de thuisploeg helemaal los. De Rog scoorde nog tweemaal, maar de stand werd 11-5. De laatste periode daalde het tempo van beide ploegen. Er werd niet hard meer gestreden. Twee keer kon de thuisploeg nog scoren. De Rog scoorde nog één keer. Uiteindelijk won ZVDO’74 met 13-6. De derde plek in de competitie is nog meer verzegeld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl