Vigere Jeugdzorg houdt informatiebijeenkomst over pleegzorg

Foto: Facebookpagina gemeente Altena
25 maart 2023, 06:00
Verlopen

ALTENA - Bij veel basisscholen in gemeente Altena hangt een spandoek aan het schoolhek met de oproep dat Vigere nieuwe pleegouders zoekt.

Ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek met liefde en structuur. Voor bijna 23.000 kinderen is een veilig en stabiel thuis niet vanzelfsprekend. Voor die kinderen zoekt Vigere pleegouders. Mensen die tijdelijk willen zorgen voor een kind van een ander. Soms voor een weekend per maand. En in andere gevallen voor langere tijd.

Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien en word pleegouder. Bezoek de informatiebijeenkomst Pleegzorg op woensdag 5 april van 20.00 tot 22.00 uur in De HartenJager aan de Parallelweg 35 in Giessen. Tijdens deze sessie vertellen een medewerker en een ervaren pleegouder u geheel vrijblijvend, alles over pleegzorg en hoe u pleegouder kunt worden. Aanmelden kan via www.vigere.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl