Vijfde plaats voor Raïsa Schoon

Foto: FIVB
28 maart 2023, 18:02
Verlopen

WERKENDAM - In het Mexicaanse Tepic behaalde het beachvolleybalteam van Raïsa Schoon samen met partner Katja Stam een vijfde plaats.

Nadat ze alle wedstrijden in de poule fase hadden gewonnen, kwamen ze in de kwartfinale het nummer één geplaatste team, Duda en Anna Patricia, uit Brazilië tegen. Het werd een zinderende driesetter, waarin de dames uit Nederland met het kleinst mogelijke verschil de derde set verloren, 16-14.

Met deze vijfde plaats op het hoogste wereldniveau, de Elite 16, laten ze na de winst eerder in Doha, een consistente lijn zien en verstevigen ze hun positie op weg naar kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl