Grote zorgen bij CDA Altena over verbreding A27

Foto: Sander van Strien
5 april 2023, 11:26
Verlopen

ALTENA - Een belangrijke vraag die momenteel speelt bij de verbreding van de A27 is of er twee nieuwe Merwedebruggen bij Gorinchem komen te liggen, of slechts één breder exemplaar met twee keer twee rijstroken, zoals nu het geval is. Dit in verband met oplopende kosten.

CDA-raadslid Otto van Breugel hoopt dat het college duidelijkheid kan geven. Volgens Van Breugel werd al eerder besloten om in onze gemeente een gedeelte, vanwege bezuinigingen, van drie banen terug te brengen naar spitsstroken. Hij vraagt zich af hoe serieus de gemeente Altena nog mag worden genomen.

Het is volgens CDA Altena van groot belang dat er snel duidelijkheid komt over de plannen en dat er actie wordt ondernomen, om ervoor te zorgen dat de doorstroming van het verkeer en de verkeersveiligheid op de A27 gewaarborgd blijven. Van Breugel roept het college op alles in het werk te stellen om deze kwestie snel op te lossen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl