Otters keren terug in Sint-Oedenrode

Foto: Archief
5 april 2023, 11:18
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 1 april zijn de heren van ZVDO'74 uit Altena naar Argo in Sint-Oedenrode gegaan. De ploeg staat niet hoog in de competitie, maar dat gaf niet de zekerheid op drie punten.

De eerste periode werd de gastploeg ZVDO’74 verrast. Drie keer scoorde Argo. De tweede periode moest ZVDO’74 laten zien dat ze meer in hun mars hadden. Na een rumoerige periode stond het 4-5. De scheidrechters hielden het kort. Volgens sommigen was dit niet per se nodig. ZVDO’74 ging op verzoek van coach Hans Bak op de man verdedigen.

Het pakte de laatste twee periodes beter uit, maar veel steken waren toch gevallen. Het werd uiteindelijk 8-12 en in de laatste secondes trotseerde keeper Corné van der Zouwen het speelveld. Hij kwam dusdanig dichtbij het doel van de tegenstander dat hij een bal die voor zijn neus kwam er zo in kon tikken in de laatste seconde. Met 8-13 werd de wedstrijd afgesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl