Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
5 april 2023, 11:06
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte van Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad.

Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op woensdag 12 april van 14.00 tot 16.30 uur aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag. Op woensdag 26 april is er een atrium uitverkoop van 14.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl