Business Meets Golf op 11 mei

Foto: Archief
8 april 2023, 20:10
Verlopen

ALMKERK - Ondernemend Altena organiseert op 11 mei op Golfpark Almkreek het event Business Meets Golf.

De organisatie heeft interessante sprekers en workshops op de rol, zoals Pro Golfer Mark Reynolds die spectaculaire golftricks laat zien. Daarnaast deelt Jos Burgers baanbrekende inzichten voor uw organisatie op het gebied van strategie en klantgerichtheid. Hij neemt u mee in zijn ideeën om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen en zorgt dat u een streepje voor heeft op uw concurrenten. Ook Judith Smits geeft met haar Netwerkshow acte de présence. Judith is auteur van het boek de FUNfactor, over hoe u uw eerste indruk verstrekt en met plezier netwerkt.

Het event wordt georganiseerd op Golfpark Almkreek, Hoekje 7B in Almkerk. Kijk voor meer informatie op de website https://ondernemendaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl