Mama Café Altena met gast Loes Frings over EHBO

Foto: Archief
8 april 2023, 20:22
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdag 7 juni is het eerstvolgende Mama Café Altena.

Loes Frings van Soterios uit Woudrichem komt deze ochtend langs om meer te vertellen over EHBO aan baby’s en kinderen. Als u naar het Mama Café wil komen, kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar info@mamacafe-altena.nl.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Kinderopvang Buitengewoon in Woudrichem aan het Raadhuisplein 1. De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het Mama Café staat daar als herkenningspunt. U bent van harte welkom op 7 juni van 9.30 tot 11.30 uur. Het Mama Café in Woudrichem wordt maandelijks georganiseerd door Kraamzorg Novo Peri, Praktijk Bijzonder en Kinderopvang BuitenGewoon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl