Koningsdag 2023 in Drongelen

Foto: Aangeleverd
16 april 2023, 12:03
Verlopen

DRONGELEN - Willem Alexander is dit jaar 10 jaar onze koning. En daarom is het thema voor Koningsdag 2023 in Drongelen dit jaar: '10 jaar op de troon'.

Het feest in Drongelen begint rond 13.00 uur met de optocht met de versierde fietsen. Natuurlijk worden er weer prijzen uitgereikt. Om 14.00 uur begint het middagprogramma met een aantal attracties voor jong en oud. Natuurlijk is er ook weer het traditionele kogelstoten, touwtrekken en jeu de boules. Dit jaar staat ook weer een Line Dance demonstratie gepland, uitgevoerd door Dancing Old School.

Uiteraard kan er weer gesnoept, gegeten en gedronken worden want het terras bij het dorpshuis is open. ’s avonds is er de feestavond met live muziek. Dit jaar speelt de band Who’s Jarred. Dit is een energieke funk-soul-rock coverband.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl