Leerlingen vmbo Schans maken kennis met De Klerk Waterbouw en staalconstructie

Foto: Aangeleverd
16 april 2023, 12:09
Verlopen

SLEEUWIJK - Op uitnodiging van De Klerk Werkendam brachten tweedejaarsleerlingen van vmbo Schans, die gekozen hebben voor het profiel Dienstverlening en Producten, een bezoek aan de werkplaats in Woudrichem.

De leerlingen kregen tijdens de Open dag van De Klerk een rondleiding, zagen verschillende demonstraties zoals lassen, staal snijden en werken met een kraan. Ook konden de leerlingen deelnemen aan verschillende workshops. Voor zowel de jongens als meiden van Schans een leuke en leerzame ochtend.

Bij Schans wordt er in leerjaar 3 en 4 wekelijks een dag(deel) stage gelopen en sommige leerlingen legden daarvoor, tijdens het bezoek aan de werkplaats in Woudrichem, al de eerste contacten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl