Stichting Vrienden van Stromenland houdt op te bestaan

Foto: Archief
17 april 2023, 20:52
Verlopen

WERKENDAM - Vanwege een gebrek aan nieuwe bestuursleden houdt Stichting Vrienden van Stromenland op te bestaan.

Meer dan 25 jaar heeft de stichting zich ingezet om iets extra’s te doen voor de bewoners van de tehuizen Altenahove, de Lemmenskamp, Antonia, Aernswaert en Goezate. In het begin zamelde de stichting geld in voor grotere geschenken zoals een rolstoelbus, die later een tweede leven kreeg in Roemenië.

Andere wensen die konden worden vervuld voor het welzijn van de bewoners waren een tv voor Altenahove, een bijdrage aan de inrichting van de nieuwe Lemmenskamp en rolstoelen voor alle tehuizen van stichting Stromenland. Ook werden jarenlang Sinterklaascheques uitgedeeld die naar eigen inzicht konden worden besteed aan iets extra’s voor de bewoners.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl