Dubbelconcert Oefening en Uitspanning en Brassband Amersfoort in ’t Uivernest

Foto: Archief
20 april 2023, 20:40
Verlopen

HANK - Op zaterdag 22 april is het eerste dubbelconcert van Oefening en Uitspanning en Brassband Amersfoort. In ’t Uivernest te Hank wordt een heuse brassband avond gehouden met een prachtig programma.

De orkesten pakken flink uit met een paar stevige ‘golden nuggets’ uit het brass repertoire. Denk bijvoorbeeld aan ‘Intrada Ein Feste Burg’, ‘The Essence of Time’ of ‘Praise’. Maar ook (veel) nieuw repertoire komt langs. Ook erg leuk is het dat BBA één van de solisten van Oefening en Uitspanning mag begeleiden tijdens een boeiende solo. Brassband Amersfoort leent op hun beurt één van hun hoekpunten uit aan Oefening en Uitspanning.

Dit concert is ook in een ander opzicht bijzonder. Dit is het eerste concert van Oefening en Uitspanning met hun nieuwe dirigent Ralf Schreurs. Hij heeft zijn eerste maanden erop zitten, dus hoog tijd om het resultaat van deze verbintenis te laten horen. Het concert begint om 20.00 uur. Om 19.30 uur gaat de zaal open. De toegang is gratis, zodat iedereen kan genieten van deze muzikale avond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl