Grote stroomstoring trof Altena, ruim 7700 huishoudens zonder stroom

Foto: Enexis storingen
21 april 2023, 20:33
Verlopen

ALTENA - In de gemeente Altena werd vrijdagavond omstreeks 20.00 uur een grote stroomstoring gemeld. Volgens netbeheerder Enexis zaten er 7771 klanten zonder stroom.

De netbeheerder meldde dat er monteurs onderweg waren naar het gebied om de storing op te lossen. De stroomstoring was te merken in Werkendam, Sleeuwijk en een deel van Nieuwendijk. Daarnaast schrijft Enexis over een stroomstoring in Sleeuwijk, Almkerk en Woudrichem.

Op het moment van de stroomuitval trok er een flinke onweersbui over het gebied. Vermoedelijk is dat ook de oorzaak van de stroomstoring. Rond 21.45 uur hadden de meeste huishoudens in de verschillende dorpen weer stroom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl