Pontje Steur: start 23e vaarseizoen op Koningsdag 2023

Foto: Archief
21 april 2023, 18:09
Verlopen

WERKENDAM - Op Koningsdag, donderdag 27 april, gaat het vaarseizoen van Pontje Steur weer van start. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf 10.00 uur die dag weer gebruik maken van het pontje dat vaart in de Biesbosch tussen Draepkilweg en ’t Kooike.

Pontje Steur vaart dit jaar voor het 23e seizoen en brengt elk jaar weer meer fietsers en voetgangers naar de overkant van het Steurgat. De vrijwillige pontschippers geven graag informatie over de Biesbosch en alles wat er in de nabije omgeving te zien en te doen is. Reden genoeg voor elke recreant om zijn wandel- of fietstocht ook via het pontje te laten lopen. Zo kunnen ze zelf deze plekjes ontdekken en tegelijkertijd genieten van een overtocht waarop de Biesbosch zich op z’n mooist laat zien.

Dienstregeling: Mei: alleen in de weekenden. Juni t/m september: dagelijks. Tijden: 10.00 tot 18.00 uur. Extra vaardagen: April: 28,29 en 30. Mei: 18, 19, 29, 30 en 31. Oktober: 1. Tarief: € 1,00 per overtocht, uitsluitend contant.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl