Auto rijdt in Giessen van dijk en komt tot stilstand tegen woning

Foto: Archief
22 april 2023, 08:53
Verlopen

GIESSEN - Een auto is zaterdagochtend rond 03.45 uur van de Maasdijk in Giessen in de richting van Andel gereden. De auto kwam tegen een woning tot stilstand.

De schrik bij het gezin zal er goed ingezeten hebben toen ze met een enorme klap gewekt werden toen een auto tegen hun woning tot stilstand was gekomen. De bestuurder miste vermoedelijk een bocht en kwam 5 meter lager tegen de woning tot stilstand. Daar lag op dat moment een gezin met twee kinderen te slapen.

De bestuurder van de auto wist zelf de auto te verlaten. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nog nagekeken, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De zijgevel van de woning raakte zwaar beschadigd. De klap was dermate hard dat kasten in de woning van de muur waren gekomen. Een takelbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto naar boven kunnen trekken om deze af te voeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl