Biesboschdag 2023 in het Biesbosch MuseumEiland

Foto: Archief
22 april 2023, 09:55
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 6 mei organiseert het Biesbosch MuseumEiland de Biesboschdag 2023.

Bezichtig een zalmschouw, wandel met een gids over de Pannekoek of neem met de conservator een kijkje in het depot van het museum. Leer alles over de oude ambachten van vroeger. Voor een gebakken visje kunt u natuurlijk terecht op het terras. Het museum is open van 11.00 tot 17.00 uur. Vrienden van het museum zijn altijd gratis. Andere bezoekers betalen de reguliere entree. Het museum is gevestigd aan de Hilweg 2 in Werkendam.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Vereniging Vrienden van het Biesbosch Museum, Vereniging de Ouwe Drijverschuit en de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. de dag van de Biesbosch Ambachten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl