Botsing met scooter tussen broer en zus in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
22 april 2023, 06:20
Verlopen

WIJK EN AALBURG - In Wijk en Aalburg zijn woensdagmorgen twee scooterrijders op elkaar gebotst. Het ging om een broer en zus die allebei met een scooter op het fietspad van de Perzikstraat reden, vlakbij het Willem van Oranje College.

De zus moest met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. De broer is in de ambulance onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De moeder van de twee kon met haar dochter in de ambulance mee.

Ook de politie kwam op het ongeval af. Die doet onderzoek naar de oorzaak. De gemeente gaat de Perzikstraat herindelen. Het is er nu soms een chaos, zo blijkt uit onderzoek. Eén centraal fietsoversteekpunt, opvallende verkeersborden, een beter onderscheid tussen het fiets- en voetpad en verkeersplateaus moeten de straat veiliger maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl