A Fusion of Melodies: Symphonic pop met Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps

Foto: Archief
24 april 2023, 12:02
Verlopen

ANDEL/OOSTERHOUT - Ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière.

Een carrière, gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows. Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene.

Als één van de topfanfares in Nederland is Andels Fanfare Corps al 130 jaar een gevestigde naam in de klassieke blaasmuziekwereld. Samen hebben ze de handen in een geslagen voor een fantastische ‘fusion of melodies’ met nummers van Tim, bekende pop- en rocknummers en klassieke hoogtepunten in een nieuw jasje. Voor tickets gaat u naar www.theaterdebussel.nl. De verkoop start rond 22 mei. Het concert staat gepland voor 25 november 2023 in Theater De Bussel in Oosterhout.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl