Korenconcert in Almkerk voor goed doel

Foto: Aangeleverd
24 april 2023, 11:52
Verlopen

ALMKERK - In de Gereformeerde Kerk aan de Voorstraat 16 te Almkerk wordt zaterdag 6 mei 2023 een Korenconcert georganiseerd.

Het bekende Inspire2liveChoir met 165 leden uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin geeft dit concert in samenwerking met het mannenkoor Onderling Genoegen o.l.v. Johan den Hoedt. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, specifiek voor onderzoek naar darmkanker en uitzaaiingen. Verder werken aan deze avond mee Edwin Vooijs op het orgel, Jan Peter Teeuw aan de vleugel en bariton Sierk Krol. Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang.

Al met al belooft het een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Burgemeester Egbert Lichtenberg opent de avond. De aanvang is 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is € 12,50.-p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar is dit € 5.-p.p. Voor kaarten kunt u een mail sturen via kaartverkoop@inspire2livemusic.nl, telefonisch via 06-40329257 en ’s avonds aan de kerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl