Ook dit jaar weer een Avond-4-daagse in Woudrichem

Foto: Aangeleverd
24 april 2023, 12:06
Verlopen

WOUDRICHEM - Traditiegetrouw wordt in mei de Avond4Daagse van Woudrichem weer georganiseerd. Dit jaar wordt er voor de elfde keer gelopen van 23 tot en met 26 mei.

Net als voorgaande jaren is het mogelijk om te starten op de 2,5, 5, 10 of 15 kilometer. Zo heeft de Avond4Daagse voor iedere deelnemer wat wils. Van een rustige wandeling tot een goede training van de Vierdaagse van Nijmegen. Ook dit keer verloopt de inschrijving voor de schooljeugd via school en kunnen alle individuele wandelaars voor de inschrijving terecht op één van de inschrijfavonden in ´t Rondeel in Woudrichem.

Op maandag 15 mei is de eerste inschrijfmogelijkheid van 19.00 tot 20.00 uur, maar ook op maandag 22 mei is er een mogelijkheid van 19.00 tot 20.00 uur. De kosten voor inschrijving bedragen € 5,00. Mocht inschrijven op deze twee avonden niet lukken, is het ook nog mogelijk om tijdens de eerste wandelavond in te schrijven. Neem voor verdere informatie en het laatste nieuws een kijkje op de geheel vernieuwde website: www.avond4daagsewoudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl